MT-03

https://www.yamaha-motor.eu/eu/en/motorcycles/hyper-naked/pdp/mt-03-2024/

Kõrge pöördemomendiga 321 cm³ 2-silindriline mootor

321 cm³ vedelikjahutusega 2-silindriline mootor kasutab kergeid sepistatud kolbe koos süsinikuga rikastatud ühendusvarrastega, mis pakuvad põnevat, rohke pöördemomendiga jõudlust. Ülikerge siduritunnetus muudab MT-03 linnas kasutamise veelgi lõbusamaks ning kvaliteetne kütusesissepritsesüsteem tagab gaasile kiire reageerimise, samas ka loodust säästva toimimise.

Kaksiksilmaga gabariidituled, LED-esituli

Dünaamiline MT-03 on lahedam kui kunagi varem tänu kahele kaldasendis gabariiditulele, mis rõhutavad selle mõjukat ja agressiivset suure ratta välimust. Suurepärase nähtavuse jaoks öösel on rattal võimas keskpaigutusega LED-esituli, mis kõrvetab pimedusse augu, et valgustada eesolevat teed.

Agressiivne MT disain

On täiesti selge, et see MT-03 on Yamaha legendaarse Hyper Nakedi perekonna täisväärtuslik liige. Agressiivse näoga ja suurte õhuvõtuavadega ning stiilselt vormitud kütusepaagiga MT-03 annab sulle võimaluse saada tõeliseks pöördemomendi valitsejaks ja kogeda A2-kategooria kõige dünaamilisemat sõitu.

37 mm ümberpööratud esikahvel

Pööratud asendis esikahvel rõhutab MT-03 kui ,,täiskasvanu,, ratta seisust. Paindumiskindlate 37 mm torudega ja valualumiiniumist ülemise kolmikklambriga esiosa rõhutab suurtele ratastele omast joont ning võimaldab pidurdamisel, kiirendamisel ja kurvivõtul sõita enesekindlalt ja sujuvalt.

Stiilsed LCD-näidikud

Selle kvaliteetse Hyper Nakedi radikaalse välimuse ja oma klassi parimate spetsifikatsioonide täiustamiseks on Yamaha paigaldanud tipptasemel näidikud. Stiilne LCD-ekraan pakub andmeid ülevaatlikul viisil.

Kerged LED-suunatuled

MT-03 dünaamilist välimust rõhutavad LED-suunatuled, täiustades ratta agressiivset välimust.

Dünaamiline ettepoole suunatud massiga keredisain

Yamaha suurima müügieduga Hyper Naked rattad on kohe äratuntavad tänu nende atleetlikule olemusele ja musklilisele naked-kerele. Vormitud paagikate sobib sõitjaga täpselt, samas kui kerged õhukogurid täiustavad ettepoole suunatud massiga keredisaini ning rõhutavad MT perekonna dünaamilist ilmet.

Ergonoomiline sõiduasend

Kompaktse kere ja madala 780 mm istmekõrgusega MT-03 tagab eheda sõidunaudingu. Laia ülaosaga ja erilist vormi põlvealaga kütusepaagi kate ning kõrgel asuv juhtraud võimaldavad nobedat ja ergonoomilist sõiduasendit.

Kvaliteetne MT-perekonna välimus ja tunnetus

Kohe, kui istud MT-03 selga, oskad hinnata selle tasemel teostust, loomulikku püstist sõiduasendit ja kvaliteeditunnet. Tänu valualumiiniumist ülemisele kolmikklambrile ja LCD-ekraanile on selgelt näha, miks see on üks ihaldusväärsemaid A2-kategooria mudeleid, mis pakub standardina ehedat suure ratta välimust ja tunnetust.

Vedrustusseadistusega õõtshark 

MT-03-l on 573 mm pikk asümmeetriline õõtshark, mis lisab pidurdamisel, kurvivõtul ja kiirendamisel stabiilsust – ja et sõit oleks veelgi parem, on tagavedrustusel optimaalsed eelkoormuse ja summutuse seaded.

Kerge teemanttüüpi toruraam

Kompaktne teemanttüüpi toruraam ühendab endas madala massi ja piisava jäikuse, et pakkuda neutraalset juhitavust ja hõlpsat manööverdamisvõimet liikluses. Ümberpööratud asendis esikahvli ja optimaalse tagavedrustuse seadetega MT-03 on valmis käänuliste teede jaoks, et panna sinus adrenaliin voolama!

Hind

6 630.00 €

Garantii 2 aastat
Mootor 4-takti, 2-silindrit
Kubatuur 321cc
Jahutus Vedelik
Võimsus 42hj (30,9kW) @ 10750rpm
Väändemoment 29,6Nm @ 9000rpm
Toitesüsteem sissepritse
Ülekanne / käike kett / 6-käiku
Rehvid ees / taga 110/70R17 / 140/70R17
Pidurid ees / taga 2-ketast 298mm / ketas 220mm ABS
Istme kõrgus 780mm
Kütusepaak 14L
Mõõdud PxLxK 2090x755x1070mm
Täiskaal 168kg

Kui ostad Yamaha, võid olla kindel, et saad suurepärase toote, mille puhul on tipptasemel kvaliteet ja usaldusväärsus standardvarustuses.

Küsi pakkumist, järelmaksu, Teid aitab müügikonsultant:

Ott Kopti         T:+372 55537333 / e-mail: ott@yamaha.ee
Lauri Lill         T:+372 5016673 / e-mail: lauri@yamaha.ee 

Kauba transport koju: https://www.yamahakeskus.ee/muuk

  • EURO5, 2 sil. sissepritsega mootor
  • Kahesilmne LED esituli
  • Kerge raam
  • Agressiivne MT disain
  • 37mm tagurpidi esivedrustus
  • Stiilsed LCD näidikud
  • LED suunatuled
  • Dünaamiline ,,mass-ettepoole,, keredisain
  • Ergonoomiline sõiduasend
  • Kvaliteetne välimus ja autentne MT stiil 



    Yamaha suurematest Hyper Nakedidest inspireeritud agressiivne välimus kinnitab selle mootorratta kuuluvust kuulsasse MT perekonda. MT-03 kiskjalik kahesilmne nägu ning tagurpidi esivedrustus ja lai kütusepaak loovad ühtse dünaamilise terviku, andes mootorrattale ainulaadse ilusa sportliku väljanägemise.
    Iga sõit MT-03 on põnev ja sõltuvust tekitav kogemus. Tekib soov igal võimalusel välja tulla ja sõita. Tänu oma kergusele, madalale istmekõrgusele ja piisavale mootorivõimsusele on MT-03 parim valik linnatänavatel kulgemiseks, samas 180 km/h küündiv tippkiirus lubab muretuid möödasõite ka maanteel.